Családbarát elismerések

2024.01.29. 18:00

Büszkék lehetünk veszprémi intézményeinkre

Vármegyénkben több intézmény is kiérdemelte a családbarát elismerést, melyet a hétvégén megtartott Pedagógus Expón adtak át.

Benkő Péter

A díj célja a kiemelkedően családbarát működésű köznevelési intézmények szakmai munkájának elismerése

Forrás: Három Királyfi sajtó

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Családbarát Köznevelési Intézmény díjakat és elismerő okleveleket azoknak a bölcsődéknek, óvodáknak, általános iskoláknak, középfokú oktatási intézményeknek és alapfokú művészetoktatási intézményeknek ítélték oda, melyek pályázati anyagukban hiteles módon mutatják be közösségépítő működési modelljüket, családbarát jó gyakorlataikat.

Az elismeréseket Balatoni Katalin köznevelésért felelős helyettes államtitkár, fővédnök, Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, Skrabski Fruzsina, a mozgalom elnöke, és Pálfay Erzsébet, országos hálózatvezetője adta át. A díj célja a kiemelkedően családbarát működésű köznevelési intézmények szakmai munkájának, az emberbarát működési modellek, közösségépítő jó gyakorlatok elismerése, s a társadalom figyelmének felhívása az élen járó intézményekre, a díjat a Richter Gedeon Nyrt., a rendezvényt a Családbarát Magyarország támogatta.

Családbarát Köznevelési Intézmény 2023 díjat vehetett át vármegyénkből a veszprémi Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola. Elismerő oklevelet két fővárosi és öt vidéki intézmény kapott, míg a Családbarát Köznevelési Intézmény címet négy fővárosi, tizenkilenc vidéki, valamint egy székelyföldi intézmény nyerte el, köztük a Szent Margit Római Katolikus Óvoda Veszprémből. 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában