Ismerjük meg egymást!

2024.01.26. 15:29

Látogatás a badacsonytomaji Tátikában a közösségépítés jegyében

Közel száz kisiskolást láttak vendégül a felújított Tátika épületében a havonta megrendezendő "Ismerjük meg egymást!" program részeként, amelyet Badacsonytomaj intézményei és civil szervezetei közösen indítottak útjára.

Szijártó János

A gyerekek szemmel láthatóan nagyon élvezték a megújult Tátika meglátogatását, ahol az élmény mellett még ajándékot is kaptak

Fotó: a szervezők

A pedagógusok kíséretében érkezett diákokat házigazdaként Krisztin N. László polgármester fogadta, majd Török Zoltán alpolgármester mutatta be nekik az épületet és beszélt a Tátika múltjáról, jelenéről, jövőjéről. A gyerekek megismerhették az épület megszépült környezetét, birtokba vették a szintén megújult játszóteret, hallhatták Lányi Antal pilóta történetét, majd gyerekpezsgős koccintással kísért meglepetés-tízórai fogadta őket a Muskátli étterem felajánlása nyomán. Végül az izgalmas kvízjáték és a kötetlen beszélgetés után minden résztvevő ajándék hűtőmágnest kapott a kulturális intézmény és az önkormányzat jóvoltából, valamint a Tourinform irodának köszönhetően a gyerkőcök ajándék társasjátékkal távozhattak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában