Megfelelő ütemterv készült

2024.02.13. 08:00

A korszerűsítés idején is zavartalanul működik a berhidai művelődési ház

Hamarosan elkezdődik a Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár épületének energetikai korszerűsítése, viszont az intézmény a felújítás alatt is nyitva áll az ott működő közösségek számára.

Benkő Péter

A peremartoni városrész művelődési háza jelenleg húsz különféle szakkörnek, csoportnak, civil szervezetnek ad otthont

Fotó: Benkő Péter/Napló

– A peremartoni városrész művelődési háza jelenleg húsz különféle szakkörnek, csoportnak, civil szervezetnek ad otthont, minden helyiségünk kihasznált, és nem lesz ez másként az építkezés alatt sem, a közösségek továbbra is folytathatják tevékenységüket – nyilatkozta lapunknak Pergő Margit polgármester. 

Elmondta, egy megfelelő ütemterv készült a korszerűsítéshez, és a befejezéssel eszerint augusztus végére készülnek el. A kivitelező az időpontokra figyelemmel osztja be a szükséges felújítási munkálatokat, s várhatóan csak a vizesblokk korszerűsítése alatt kell majd rövid időre szünetet tartani, egyébként minden zavartalanul működhet a megszokottak szerint, miközben zajlik majd a felújítás. Egyedül a hátsó udvart nem lehet szabadtéri programok rendezésére használni. 

– A célunk az, hogy ne kelljen felfüggeszteni a megszokott programokat, és az is, hogy energiahatékonyan működjön az épület hosszú távon is – tette hozzá a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában