Sajtótájékoztató

2024.02.28. 16:53

Áldozó Tamás a Fidesz pápai polgármesterjelöltje

A Fidesz pápai szervezete – az elnökség javaslatára – Áldozó Tamást jelöli polgármesternek – jelentette be Kovács Zoltán országgyűlési képviselő a párt irodájában tartott sajtótájékoztatóján. A jelenlegi polgármestert a KDNP helyi szervezete is támogatja.

Haraszti Gábor

A sajtóeseményen a térség országgyűlési képviselője emlékeztetett, Áldozó Tamás 1998-tól alpolgármesterként segítette a munkáját, együttműködésük akkor is megmaradt, amikor országgyűlési képviselőként, államtitkárként, főispánként dolgozott.

Kovács Zoltán és Áldozó Tamás több mint három évtizede dolgoznak együtt 
Fotó: Haraszti Gábor/Napló

– Áldozó Tamással több évtizede dolgozunk együtt, a közös munka sok tekintetben eredményre vezetett, ezt lehet most látni Pápán, hiszen a városnak az elmúlt öt esztendő egy kiemelkedő időszaka volt, elég csak a Zöld Város Programra, a közlekedéshálózat-fejlesztésre vagy a gazdaság fejlesztését célzó projektekre gondolni. Ezek az eredmények önmagukért beszélnek – emelte ki a képviselő.

Áldozó Tamás arról beszélt, hogy Kovács Zoltánnal 1988-89 környékén kezdődött a közös politikai szerepvállalásuk, harminc évvel ezelőtt pedig önkormányzati képviselőnek választották, onnantól kezdve 2011-ig az volt a feladata, hogy képviselőként, bizottsági elnökként, alpolgármesterként támogassa Kovács Zoltán munkáját, az elmúlt 13 évben pedig polgármesterként igyekszik a pápaiak szolgálatában állni.

– Szeretném megköszönni a bizalmat a korábbi választásokon részt vett pápaiak többségének, és ebből az alkalomból köszönöm a Fidesz pápai csoportjának a támogatását. Március 8-án, pénteken a párt helyi csoportjának közgyűlése dönteni fog az indítandó képviselőjelöltek személyéről is, a feladatom addig az is lesz, hogy a jelöltekkel leüljek átbeszélni az elmúlt négy és fél év közös munkáját és megegyezzünk abban, hogy a következő években ezt a megkezdett tevékenységet hogy folytassuk – mondta el Áldozó Tamás. Hozzátette, amennyiben újra bizalmat kap a pápaiaktól, ismét Unger Tamást fogja alpolgármesternek jelölni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában