Közlekedés

2024.02.27. 18:00

Az autósok figyelmét, türelmét kérik Szentgálon

Weisz Elvira polgármester tájékoztatja a település érintett lakóit, hogy február 29-től elkezdődik a Rákóczi utca felújítása, melynek időtartama várhatóan tíz nap lesz az időjárás függvényében. A felújítás ideje alatt fennakadások lehetnek a közlekedésben, félpályás útlezárásokra lehet számítani.

Benkő Péter

A polgármester ezért arra kér minden gépjármű-tulajdonost, hogy autóikkal ne álljanak az út szélén, ezzel ne nehezítsék a gépek munkáját. A munkákat reggel kezdik, délutánra a félsávos közlekedés már biztosított lesz. Azon a napon, amikor az úgynevezett finiselőgép végez munkákat (előreláthatóan március 5-én), a félsávos közlekedésre sem lesz lehetőség a késő délutáni órákig, így akinek a munkába járáshoz szükséges a gépjármű, kérik, hogy más utcában vagy ismerősöknél helyezze el autóját.

Fotó: önkormányzat

Mivel a felújítás időszakába szemétszállítási nap is beleesik, előfordulhatnak fennakadások az elszállításban, emiatt türelmet és megértést kérnek. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában