Néhány autó útban volt

2024.02.22. 12:00

Befejezték a veszprémi városrész parkolóinak takarítását

A terveknek és az előre jelzett időpontoknak megfelelően elvégezték az Egyetemváros parkolóinak tél végi takarítását. A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. munkatársai február 20. és 22. között dolgoztak a Csermák, a Csikász, a Wartha Vince, a Zrínyi, az Egry és a Botev utcában.

Benkő Péter

A lehullott lombot és egyéb zöld hulladékot kupacokba rakták, majd az aszfaltos részek megtisztítása után a hulladékot elszállították

Fotó: Benkő Péter/Napló

A fenti napokon délelőtt 8 és 11 óra között végezték a közterületek megtisztítását az ütemezés szerint. A lehullott lombot és egyéb zöld hulladékot kupacokba rakták, majd az aszfaltos részek megtisztítása után a hulladékot elszállították.

Egyetlen probléma okozott csupán némi gondot. Ahogy elmondták, az autósok, annak ellenére, hogy a lakóházak bejáratánál közzétették az időpontokat, kérve az autósoktól, hogy a takarítás napján hagyják szabadon az érintett parkolókat, ezt nem mindenhol, nem mindenki tette meg.

Mindennek ellenére a városrész parkolóit a lehetőségek szerint megtisztították, egyszóval befejezték a tavaszi nagytakarítást. Azt még közölték, a Zrínyi utcai volt élelmiszerbolt környezetében lévő parkolókat később takarítják, ezt KRESZ-táblák kihelyezésével jelzik majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában