Fontos mérföldkő

2024.02.11. 13:45

Csak a kitartó munka hozhat eredményt - Szalagavatót tartottak Ajkán

Az ajkai Molnár Gábor Szakiskola hét diákja, hat fiú és egy lány kapta meg Szélessy Péter osztályfőnöktől a szalagot – amely jelképezi, hogy középiskolai tanulmányaik befejezéséhez közelednek a tanulók – február 9-én az iskola tornatermében tartott ünnepségen.

Tisler Anna

A végzősök középen, baloldalt Inhof-Miszkuly Petra pedagógiai asszisztens, jobboldalt Szélessy Péter osztályfőnök

Fotó: Gyarmati László / Napló

Szélessyné Pfening Zsuzsanna igazgató beszédében köszöntötte Stenger-Zubács Szilviát és Darida Katalint, akik az elmúlt években vezetőként irányították az intézményt. A  diákokhoz szólva elmondta, hogy a szalag kitűzése egy fontos mérföldkő a célhoz vezető úton.

– Végzősök lettetek, de még nem végeztetek. Az út utolsó szakaszában minden energiát adjátok bele, hogy célba érjetek. Szeretném, ha tudnátok, büszke vagyok rátok. Eljutottatok ifjúkorotok legszebb szakaszába, amikor megismerhettétek önmagatokat, vágyaitokat, korlátaitokat. Megtanultátok, hogy kik vagytok, honnan jöttetek és hová tartatok. A szalag emlékeztessen benneteket arra, hogy életeteknek azon szakaszába értetek, ahol életre szóló, komoly döntéseket kell, hogy meghozzatok. Ne feledjétek, hogy csak a kitartó munka hozhat valódi eredményt – fogalmazta meg az igazgató

A szalagtűzést követően az iskola Egy Kis Segítség Barátaimtól Alapítvány ajándékát Balassa Simona adta át a diákoknak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában