Régi álmuk vált valóra

2024.02.27. 11:00

Farsangi mulatságot tartott a várpalotai nyugdíjas klub

Farsangi mulatságot rendezett a közelmúltban az Arany Alkony Nyugdíjas Klub az Inotai Faluházban. A vidám hangulatú eseményen a meghívott vendégek mellett a klub tagjai szórakoztatták a szép számú közönséget.

Szabó Péter Dániel

Szili Ferencné elnök (jobbról a harmadik) vezetésével táncoltak a faluház színpadán a klub tagjai

Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

– Az Arany Alkony Nyugdíjas Klub régi álma vált valóra a jó hangulatú farsangi mulatsággal. A rendezvény elsődleges célja az volt, hogy a zenés-táncos műsorral egy kis vidámságot és nevetést csempésszünk a mindennapokba. Fontos, hogy tagjaink érezzék, hogy odafigyelünk rájuk, törődünk velük – mondta el kérdésünkre Szili Ferencné elnök. 

Ami a programot illeti, meghívott vendégként a Ringató Balaton Néptánccsoport is fellépett a faluházban, ahol a közönséget is bevonták a táncba, a nyugdíjasok pedig nagy örömmel ropták együtt a néptáncosokkal.

A folytatásban aztán Szili Ferencné vezetésével zenés-táncos színpadi produkciónak is tapsolhatott a publikum. Előbb különböző népek táncait idézték meg a fellépők a stílushoz illő öltözékben, majd a humort sem nélkülöző előadásokat láthattak a megjelentek.

A helyszínen megtudtuk, az Arany Alkony Nyugdíjas Klub vezetősége változatos programmal készül a tagoknak egész évre. 

– Március 8-án, pénteken nőnapi rendezvényt tartunk itt a faluházban, amelyre szeretettel várunk mindenkit, de fürdőlátogatásokat, illetve utazásokat is szervezünk. Idén Gosztolára és Gyulára szeretnénk eljutni – mondta el Szili Ferencné. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában