Remek volt a hangulat

2024.02.24. 10:00

Farsangoltak a pápai Fogyatékosok Nappali Intézményében

Fergeteges farsangi hangulatot teremtettek a Fogyatékosok Nappali Intézményének lakói Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézményében, ahol az ellátottak színes maskarát öltöttek. A műsor az Apácashow címet kapta.

Haraszti Gábor

Az ellátottak közös tánca is nagy sikert aratott

Fotó: Haraszti Gábor

Ha február, akkor farsang. Ha farsang, akkor tánc és zene minden mennyiségben. Buli ez az időszak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ennek a telet záró hónapnak a feladata, hogy újra színt hozzon az életünkbe, mindezt pedig úgy ünnepelték meg az intézmény ellátottjai, hogy vidám műsorral örvendeztették meg a meghívott vendégeket.

Fotó: Haraszti Gábor

– Műsorunk tematikájaként zenés-táncos filmekből válogattunk ismert zenéket. Ezekkel a dallamokkal szerettük volna kellően megalapozni a jó hangulatot. Kis közösségünk tagjai nagyon sokat készültek és dolgoztak azért, hogy ezt a vidám délutánt kellemessé, örömtelivé varázsolják. A műsort már hetek óta tartó próbafolyamat és gyakorlás előzte meg, az intézmény foglalkoztatótermeit és a rendezvény helyszínéül szolgáló konferenciatermet is kidekoráltuk. Összesen 18-an vettek részt a műsorban – mondta Horváth Judit szakmai vezető.

Az ünnepségen jelen volt Áldozó Tamás polgármester, Unger Tamás alpolgármester és Venczel Csaba önkormányzati képviselő is. A városvezető nem érkezett üres kézzel, ugyanis egy hatalmas tortával kedveskedett az ellátottaknak. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában