Produkciók, jelmezek, tánc, tombola

2024.02.26. 07:00

Grammy-díj-átadó is volt a veszprémi Dózsa-iskola farsangján

Produkciók, jelmezek, tánc, tombola. Ezek fémjelezték a Veszprémi Dózsa György Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola felső tagozatának nemrég megtartott farsangját, számolt be róla az intézmény.

Veol.hu

Fotó: Dózsa-iskola

Mint azt megtudtuk, lázas készülődés előzte meg a mulatságot. Mindenki talpon volt: díszített, tervezett, próbált. Nem volt olyan diák vagy tanár, aki a farsangi mulatság előkészületeiből ne vette volna ki a részét. A felvonulás már nem pusztán felvonulás, hanem a diákok komoly produkcióinak sora.

Ismét jó mulatság volt a Dózsa iskola farsangja Fotó: Dózsa-iskola

Volt Álomszuszék 5. A, Katonás 5. B, hatalmas siker volt a Grammy-díj-átadó a 6. A-tól, s aki csókra vágyott, azt a Kiss együttes hívta táncba, a '80-as évek vakító csini rucijaival varázsolt el a 7. A, majd az egykori 7. B osztálytalálkozóján találták magukat a nézők a záró produkcióban, és Emese néni bakancslistájába is betekinthettek a 8. A segítségével. Mindezt egyéni beöltözők sora követte, aminek csak a fantázia szabott határt. 

A farsangi mulatság része már hagyományosan, hogy 1-1 helyszínen vetélkedőkön vehetett részt a vállalkozó diákok. Volt csocsó-, nerf-, limbóbajnokság és tombola is. Az értékes nyeremények átvételét követően pedig Szalai Attila volt dózsás diáknak köszönhetően tánc következett. Aki megfáradt, azt a szülők jóvoltából enni- és innivaló várta az osztálytermében, de Mariann néni teaháza is hívta a szusszanni vágyókat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában