Gyerekek

2024.02.21. 11:30

Nyitvatartás: erre készüljenek a veszprémi óvodások szülei

Az önkormányzat köznevelési, ifjúsági, sport és civil bizottságának elnöke közleményében tájékoztatja a város területén működő körzeti óvodák, illetve tagóvodáik nyári zárásának kezdő és utolsó napjáról, valamint a nyitás időpontjáról a szülőket, családokat.

Benkő Péter

Így készüljenek a veszprémi óvodások szülei

Az önkormányzat köznevelési, ifjúsági, sport és civil bizottságának elnöke közleményében tájékoztatja a város területén működő körzeti óvodák, illetve tagóvodáik nyári zárásának kezdő és utolsó napjáról, valamint a nyitás időpontjáról a szülőket, családokat. A nyitvatartás időpontjai a körzeti és a tagóvoda-típusoknál eltérnek, viszont intézménytípusonként egységesek.

Óvodák nyári nyitvatartása
A Ringató Óvoda nyitvatartása a körzeti óvodákéhoz igazodik
Fotó: Benkő Péter / Forrás: Napló

Így valamennyi körzeti óvoda – a Veszprémi Bóbita Körzeti Óvoda, a Veszprémi Csillag Úti Körzeti Óvoda, a Veszprémi Egry úti Körzeti Óvoda, a Veszprémi Kastélykert Körzeti Óvoda, a Veszprémi Ringató Körzeti Óvoda és a Veszprémi Vadvirág Körzeti Óvoda nyári zárása június 29-én kezdődik és augusztus 30-g tart, a nyitás pedig szeptember 2-án lesz.

Valamennyi, a körzeti óvodákhoz tartozó – a Hársfa, a Cholnoky, a Nárcisz, a Ficánka, az Erdei, a Kuckó és a Csillagvár Waldorf – tagóvodák esetén a fenti időpontok június 24., július 26., illetve július 29. lesznek.

Az intézmények reggel 6 órától 17 óráig vagy 6.30-tól 17.30-ig tartanak nyitva a nyári zárás időszakát kivéve. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában