Figyelem és támogatás

2024.02.23. 18:20

Orbán Viktor miniszterelnököt Fabó Péter polgármester köszöntötte Balatonalmádiban

Megtiszteltetés volt számomra, hogy városunkban köszönthettem Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét, és a Fidesz–KDNP-frakció tagjait, fogalmazott Fabó Péter közösségi oldalán.

Kovács Erika

"Megtiszteltetés volt számomra, hogy városunkban köszönthettem Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét, és a Fidesz-KDNP frakció tagjait" - fogalmazott Fabó Péter közösségi oldalán

Forrás: Kubatov Gábor / Facebook

Azt írta, élt a lehetőséggel, hogy szeretett városa szépségéről, értékeiről beszéljen. Megköszönte azt a célzott támogatást, amit útjaik fejlesztésére kaptak, Kontrát Károly országgyűlési képviselő hathatós segítségével. A támogatásból és saját forrásaikból 33 utcát újítottak fel Balatonalmádiban, a közvilágítással együtt. „Köszöntőmben kértem a Magyarország kormánya további figyelmét és támogatását!” - hangsúlyozta Fabó Péter polgármester. 

Mint ismert, a Fidesz-KDNP frakciószövetség a városban tartotta kihelyezett ülését február 21-én és 22-én, szerdán és csütörtökön. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában