Választás

2024.03.01. 12:42

Bemutatták a tapolcai képviselőjelölteket

Pénteken délelőtt bemutatta az önkormányzati választáson induló képviselőjelöltjeit az Egységben Tapolczáért Egyesület, felsorolta induló csapata tagjait Dobó Zoltán.

Tóth B. Zsuzsa

Amint azt a polgármester elmondta lapunknak, az egyesület az elmúlt időszakban sokat erősödött a személyi összetételét illetően. 

Az Egységben Tapolczáért Egyesület képviselőjelöltjei: Konczek Tímea, Tölgyes Zsolt, Pass Sándor, Bertalan Csaba, Dalmai Melinda, Buzás Gyula, Puskás Ákos, Rózsa Dávid, középen Dobó Zoltán Fotó: Tóth B. Zsuzsa

– Olyan személyeket kerestünk magunk közé, akik számára a város legalább olyan fontos, mint azok a szűkebb közösségek, ahol ők eddig tevékenykedtek. Az egyes számú körzetben Konczek Tímea, a kettesben Tölgyes Zsolt, a hármasban Pass Sándor, a négyesben Bertalan Csaba, az ötösben Dalmai Melinda, a hatosban Buzás Gyula, a hetesben Puskás Ákos, a nyolcasban Rózsa Dávid indul az önkormányzati képviselői székért – mondta csapatát bemutatva a polgármester. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában