Programsorozat

2024.03.04. 15:00

Nők hete – nem csak nőknek

A Nők Hete programsorozatot az Ádám Iván utca 2. szám alatt rendezi meg a Balaton és Bakony Keleti Kapuja Közhasznú egyesület március 4. és 10. között.

Benkő Péter

Forrás: pexels.com

Hétfőn bemutatták rendezvényterüket és közösségi irodájukat, a hét további napjain pedig az alábbi programokkal várják az érdeklődőket. Kedden papírvirág-workshopot tartanak Sasvári Magdolnával 15 és 18 óra között, ezzel párhuzamosan hímzés lesz Tislér Anikóval. 16 órakor kezdődik Kovács-Árvai Ágnes festő-rajzoló, ugyanekkor Grinczinger Adrienn jesmonita akril gyanta workshopja.

Szerdán Beszélgetni meNŐ címmel interaktív podcastfelvételt tartanak a közönséggel, melynek témája, címe Anyák a pálya szélén, az utánpótlássport helyzete, ahogyan mi látjuk. A két házigazda Kontics Monika fejlesztési szakértő és Iváncsikné Marosi Veronika komplex mozgásfejlesztő pedagógus, a vendég Lázár Pál kétszeres magyar bajnok, hatszoros válogatott labdarúgó lesz.

Csütörtökön Családfakutatás és családállítás címmel Törökné Tenk Dóra és Zsebe Melinda előadását hallgathatja a közönség, pénteken nyílt nap lesz Használd a tereket! Címmel, melynek témája a női közösségek ereje. Sikeres női vállalkozókkal, klubvezetőkkel beszélget Kontics Monika.

Szombaton 10 és 12 óra között Képes Anita bőségtudat-szakértő, énképépítő specialista előadását hallgathatják meg, vasárnap pedig a Divat-stílus, színek, formák, alakok című rendezvényt tartják 10 és 14 óra között.

Az egész hét folyamán megtekinthető lesz Magó Petra állandó kiállítása. A rendezvények látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában