Helyi közélet

2024.03.24. 07:00

Változik a veszprémi buszközlekedés

Benkő Péter

A helyi járati tömegközlekedési szolgáltató a kivitelezőtől kapott tájékoztatás alapján közli az utasokkal, hogy várhatóan március 25-én üzemkezdettől a Szent István utca felújítása miatt a 10-es és a 13-as autóbuszok a Patak tér–(Kittenberger Kálmán utca)–Völgyhíd tér–Pápai u. 25.–Tizenháromváros tér útvonalon keresztül közlekednek, s a Dózsa György téren az orvosi rendelővel szembeni megállóhelyen állnak meg. A forgalom függvényében néhány perces késésre kell számítani. Kérik, utazásaik megtervezése során vegyék figyelembe a megszokott menetrendtől esetenként néhány perccel eltérő közlekedést.

Arról is tájékoztatnak, hogy március 26-án javítják a Csatár-hegyre vezető úton található híd burkolatát, az aszfaltozási munkák miatt a hidat 8 órától várhatóan 13 óráig lezárják, ezért a Haszkovó-fordulóból induló 18-as járatok csak a Csatár-hegy út (a régi autóbusz-fordulóhely) megállóhelyig közlekednek csak. Az útfelújítás ideje alatt az utasok türelmét, megértését kérik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában