Mazsola és Tádé bábjáték

2024.04.18. 20:00

Apacuka-táncórán szórakoztak a péti gyerekek

Zenés-táncos Apacuka-táncórát rendeztek április 13-án, a Közösségi Házban. Az Apacuka zenekar Mazsola és Tádé bábjátékán jól szórakozott a fiatal közönség.

Benkő Péter

A Pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtár a napokban egy jó kis Apacuka-koncerttel várta a táncos lábú kislányokat és fiúkat, ahogy jó előre beharangozták. Ennek meglett az eredménye, a bulira szép számmal érkeztek fakanalat szorongató gyerekek (hiszen kérték, hogy hozzanak magukkal), akik, miután felcsendült az ikonikus Fakanál dal, meg is ragadták az eszközt. Persze a többieket sem kellett félteni, mert ők is gyakorlott háziasszonyokat megszégyenítő módon kevertek-kavartak képzeletbeli eszközeikkel.

Szappanbuborék árasztotta el a nagytermet és a közönséget
Szappanbuborékok árasztották el a nagytermet és a közönséget
Forrás: Pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtár

A zenekar törzsközönsége tudta, hogy az előadás egy másik csúcspontja a Szappanbuborék című nótához köthető. Miközben a banda énekli, több száz buborékkal árasztják el a nézőteret. Pétfürdőn sem volt ez másként, itt is varázslatos élményben volt része mindenkinek, aki ellátogatott az eseményre.

Jól szórakoztak a gyerekek az Apacuka koncertjén
Jól szórakoztak a gyerekek az Apacuka koncertjén
Forrás: Pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtár

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában