Tanulmányi versenyek

2024.04.24. 15:00

Eredményt hirdettek a Kazinczy-napok zárásán

Befejeződtek a Tapolcai Kazinczy Ferenc Általános Iskola által rendezett tanulmányi versenyek, amelynek eredményhirdetését a napokban tartották az intézményben.

Szijártó János

Befejeződött a Tapolcai Kazinczy Ferenc Általános Iskola által rendezett tanulmányi verseny a minapi eredményhirdetéssel

Fotó: Szijártó János / Napló

Az okleveleket Bodor Tamás igazgató adta át, s egyben ő gratulált elsőként a jól teljesítő tanulóknak. Az alsósok számára kiírt képzőművészeti pályázat első helyezettje az 1-2. osztályosok között Scher Gréta (Kazinczy) lett, a 3-4. osztályosok mezőnyében pedig Kurkó Enikő (Kazinczy) kapta a legjobb értékelést. A helyesírási versenyt a 2. osztályosok között Fáncsi Kristóf (Kazinczy), a 3. osztályosoknál Keszler Zoé (Batsányi Tagintézmény) nyerte meg. A 3. osztályosok matematikaversenyét Körmendi Kevin (Művészetek Völgye Általános Iskola), a negyedikesek komplex versenyét Katona Zsófia (Kazinczy).

Bodor Tamás igazgató gratulál Stiglicz Mártonnak, aki a nyolcadik osztályosok angol versenyén első helyezést ért el
Bodor Tamás igazgató gratulál Stiglicz Mártonnak, aki a nyolcadik osztályosok angol nyelvi versenyén első helyezést ért el
Fotó: Szijártó János/Napló

A felsősöknek magyar nyelvi versenyt is kiírtak a szervezők. Itt az 5. osztályosok mezőnyében Hildesheim Hunor (Kazinczy), a 6. évfolyamban Borbély Anna (Ramassetter, Sümeg), a hetedikesek között Kondor Balázs (Kazinczy), a nyolcadikosoknál Bécsi Zsóka (Ramassetter, Sümeg) bizonyult a legjobbnak. Angolból szintén minden felső tagozatos évfolyam versenyzett. Az ötödikesek megmérettetését Hildesheim Hunor (Kazinczy) nyerte, a hatodikban Vámos Bernadett (Illyés Gyula, Hévíz), a hetedikben Molnár Anna (Bárdos), a nyolcadik évfolyamban Stiglicz Márton (Kazinczy) érte el a legjobb eredményt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában