Útinfrom

2024.04.02. 19:00

Fél évszázada számíthatnak rájuk a közlekedők

Idén ötvenéves az Útinform, a közúti közlekedési információs központ. Ez alkalomból több újdonsággal, új funkcióval készülnek weboldalukon, de a hasznos fejlesztések mellett játékkal is találkozhatnak a látogatók a fél évszázada folyamatos közlekedési információkat nyújtó szolgáltató honlapján.

Benkő Péter

Az Útinform weboldalán április elsején indult és 28 héten át tart az online kincsvadászat, mely érdekességeket árul el a fél évszázada működő szolgáltató múltjáról, jelenéről. A játék egyben meglepetés, hiszen fődíja egy egyedi Útinform-látogatás lesz, ahol a nyertes betekintést kap többek között a hazai utakat behálózó, egész falat kitöltő kameraképek rendszerébe és a közlekedési információk begyűjtésének, terjesztésének módjába.

Fél évszázada kapjuk tőlük az utakkal kapcsolatos híreket
Fotó: Fülöp Ildikó

Azt is közlik, hogy a kerek évforduló alkalmából bővülnek a weboldalon elérhető hasznos szolgáltatásaik a közlekedőket érintő balesetekkel, torlódásokkal, rendkívüli eseményekkel kapcsolatban, vagy az aktuális forgalmi, út- és látási viszonyok változásáról, mely a téli időszakban lehet különösen hasznos az úton lévőknek, de egyéb meglepetésekkel is szolgálnak. Mindent a biztonságos közlekedésért – a jövőben is!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában