Több évre elhúzódó beruházás

2024.04.02. 14:00

Folytatódik a pápai sétálóutca rekonstrukciója

Várhatóan április 8-án, hétfőn folytatódik a pápai Kossuth utca felújítása. A munkaterület átadása után az Eötvös utcától a Rákóczi utcáig tartó szakasz burkolatának és zöld szigeteinek megépítése indul el.

Haraszti Gábor

Érvényes és eredményes volt a Kossuth utcai munkák folytatását végző cég kiválasztására kiírt közbeszerzési eljárás – írta a Pápai Médiacentrum. Ennek kapcsán Áldozó Tamás polgármester emlékeztetett, az eredeti tervek szerint is több évre elhúzódó beruházás ez, hiszen az önkormányzat saját forrásból végzi a rekonstrukciót, ám az energetikai válság miatt egy évet elveszítettek, hiszen a rekonstrukcióra szánt forrást a múlt évben fűtésre és világításra kellett költeniük.

Az új burkolat mellett zöld szigetek is lesznek a sétálóutcán
Fotó: Pápai Médiacentrum

– Az önkormányzat csak annyit vállal, amennyire megvan a pénz. Az első félévi költségvetési források arra nyújtanak biztos lehetőséget, hogy a Rákóczi utcáig tartó szakasz burkolása készüljön el. A munka azonban nem áll meg, már most készülünk arra, hogy év végéig eljussunk a Deák Ferenc utcáig – jelentette ki a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában