Fejlesztés

2024.04.02. 20:00

Megújulhat a tapolcai rendezvénycsarnok világítása

Tóth B. Zsuzsa

Lasztovicza Máté, a Fidesz polgármesterjelöltje közösségi oldalán jelentette be, hogy megújulhat a rendezvénycsarnok világítása. 

Lasztovicza Máté, a Fidesz polgármesterjelöltje

– Polgármesterjelölti bejelentésemkor azt ígértem, hogy az államigazgatásban megszerzett tudásomat, tapasztalataimat és kapcsolataimat Tapolca város fejlődése érdekében ajánlom fel. 2003-ban a Csermák József Rendezvénycsarnok az akkori kor legfejlettebb technológiájával készült és annak eszközeivel adták át. Azóta azonban eltelt több mint húsz év, szükségessé vált a küzdőtér világításának korszerűsítése. Emiatt egyeztetéseket kezdeményeztem a Magyar Kézilabda Szövetséggel, és annak eredményeként minden bizonnyal megvalósulhat a küzdőtér világításának korszerűsítése egy 40 millió forintos beruházás keretében – közölte Lasztovicza Máté, és kifejezte reményét, hogy a jövőben minél több fejlesztést megvalósíthat a tapolcaiakkal együtt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában