Jótékony céllal fürdőztek

2024.04.10. 17:43

Segítik a veszprémi állatmenhelyet a Balatoni Jegesmedvék

Köszönettel beszélt Ovádi Péter, az állatvédelemért felelős kormánybiztos, országgyűlési képviselő arról, hogy Pribék István vezetésével a Balatoni Jegesmedvék csapata a veszprémi Pumi Állatvédelmi Kompetencia Központ mellé állt, ugyanis jótékony célú hidegfürdőzést szerveztek Balatonalmádiban a minap.

Kovács Erika

A befolyt összegből kutyatápot vettek, amit a politikus és Czink Vivien, a központ ügyvezetője vett át a Jegesmedvék alapítójától, vezetőjétől a menhelyen április 10-én, szerdán. 

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Ovádi Péter kiemelte, Veszprémben is sikertörténetnek számít az igényes központ létrehozása. Nagyon fontosnak tartja, hogy már a legkisebbek is megismerkedjenek a felelős állattartással, hiszen, ahogy fogalmazott, a ma gyermeke a jövő állatvédője. Külön üdvözölte, hogy a balatoni közösség is támogatja az állatvédelmet.

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Pribék István kiemelte, már többször fürdőztek jótékony céllal, és nagyon örülnek annak, hogy most a menhelyet, az árva állatokat segítik az adománnyal. Szívügyük az állatvédelem, nem véletlen a közösség elnevezése. Czink Vivien közölte, a Puminál 30 kutyát és 10 macskát gondoznak. Április 27-én, szombaton 12–15 óra között  nyílt napot szerveznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában