Katasztrófavédelem

2024.05.27. 12:00

Csapatzászló a tűzoltóknak

A Veszprém Vármegyei Tűzoltó Szövetség elnöke, Igaz Sándor csapatzászlót adott át a Zalahalápi Önkéntes Tűzoltó Egyesület részére.

Tóth B. Zsuzsa

A résztvevők megkoszorúzták a Szent Flórián szobrot az ünnepség keretében

Fotó: tűzoltóság

A zászlóra szalagot kötött még Vízi Ottó és Molnár Péter a Katasztrófavédelem képviseletében és Horváth Bence Sáska polgármestere. Az eseményen több elismerést nyújtott át Igaz Sándor. Albert Attila Szent Flórián érmet, Illés Ferenc hatvan éves szolgálati érmet, Csuri Lajos ötven, Kardos Pál harminc, Tóth Ferenc huszonöt, Heiter Szabina húsz éves szolgálati érmet kapott. Horváth Bence Sáska polgármestere pohárköszöntője után a Szent Flórián szobrot koszorúzták meg az együtt ünneplők. A programon Lutor Levente és Molnár Rebeka szavalt, majd a Tűzoltó Egyesület, a hivatásos Tűzoltóság és a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Sáskai Önkormányzat helyezte el koszorúit. 

A Veszprém Vármegyei Tűzoltó Szövetség elnöke, Igaz Sándor csapatzászlót adott át a Zalahalápi Önkéntes Tűzoltó Egyesület részére
Fotó: tűzoltóság

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában