Olvasónktól

2024.05.21. 16:00

Évfolyamtalálkozó 55 év után

A veszprémi I. Számú (ma Kossuth Lajos) Általános iskola 1969-ben végzett A, B és C osztályos diákjai a napokban találkoztak újra, ezúttal Neubauer Sándor iskolatársunk szívélyes invitálására a Villa Medici étteremben.

Veol.hu

Forrás: olvasó

A 113 akkor végzett diákból 37-en vettek részt a nagyon jó hangulatú összejövetelen, 32 társunk már a „túloldalról" követhette nyomon az eseményeket. Nagy örömünkre két tanárunk még megtisztelte a találkozót részvételével: Tóth József Károlyné Petrasovszky Mária és Török Kálmánné. Mindkettőjüket apró ajándékkal köszöntöttük. Bár már valamennyiünk nyugdíjas, azért a „fiúk” jellemzően arról számoltak be, hogy továbbra is aktívan dolgoznak, míg a „lányok” inkább a családban vállalnak jelentős nagymamai szerepet. A beszélgetéseket az étteremhez méltó, nagyon gusztusos, finom ebédet követően is folytattuk, majd elkészült a közös fényképünk. Reménykedünk, hogy öt év múlva ismét találkozunk. 

Amberg Éva Márta

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában