Váltóhiba

2024.05.26. 11:31

Leállt az élet a Déliben - Frissítve!

A Déli pályaudvaron váltóhiba miatt nem használhatják a vonatok az összes vágányt. Ezért az induló és érkező vonatoknál tíz-húsz, esetenként harminc perces késésekkel kell számolni, hívja fel a figyelmet a MÁVINFORM.

Benkő Péter

Az északi Balaton-part vasúti közlekedése ma bizonytalan Fotó: Benkő Péter

Arról is tájékoztatnak, hogy egyes székesfehérvári Z30-as, győri S10-es és dunaújvárosi S42-es elővárosi vonatok csak Kelenföldig közlekednek és onnan indulnak. A vasúttársaság emellett arról is hírt adott, hogy a Déli pályaudvarról Tapolcára 7:05-kor elindult KÉK HULLÁM expresszvonat (19702) mozdonya Aszófőn meghibásodott. A vonat továbbításához másik mozdony küldenek Balatonfüredről, így jelentős késéssel folytatja útját Tapolca felé, ami a későbbi vonatok menetrendjét is befolyásolhatja ma az északi Balaton-parton. 

Frissítés!

Kora délutánra Budapesten, a Déli pályaudvaron megjavították a váltót – közölte a vasúttársaság –, így a pályaudvar valamennyi vágányáról indulnak és érkeznek már vonatok. Átmenetileg néhány elővárosi vonat még Kelenföldről indul, a menetrend pedig fokozatosan áll helyre.

Amennyiben lesz információnk az északi Balaton-partól, azt is közölni fogjuk.



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában