Minden-kor és minden-hol

2024.05.30. 19:00

Tizenegyezer lépés a nagy élményhez

A gógánfai "Minden-kor és minden-hol" gyalogló klub a napokban Gyenesdiásra látogatott és az itteni túra során 11 ezer 599 lépéssel, 8 kilométert és 220 métert tettek meg a résztvevők.

Szijártó János

Amint azt Nagy Márta polgármester tájékoztatójából megtudtuk, a gyalogló klub tagjai megnézték a vízimalmot, amit egy szép, rendezett fűszerkert vesz körül. Meglátogatták a közel 400 éves Darnay-pincét és bormúzeumot, ahol az udvaron szinvonalas rendezvény és vendéglátóhely is várja a vendégeket.

A gógánfai gyalogló klub tagjai megtekintették a gyenesdiási vízimalmot minapi túrájuk során
A gógánfai gyalogló klub tagjai megtekintették a gyenesdiási vízimalmot minapi túrájuk során
Forrás: Szervezők

A Keszthelyi-hegységben több szép túraútvonal is van, ezek egyike vezetett a Vadlánlik-barlanghoz, egy másikon a Fénykereszthez jutottak el a gógánfai túrázók, a nem éppen könnyű terepen. Ám a látvány megérte a fáradságot, hiszen fentről a Balaton, a Keszthelyi-öböl és Gyenesdiás gyönyörű látképe tárult a gyalogló klub tagja elé. Ha már a tó partjára utaztak, ellátogattak a strandra is, ahol árnyas partszakasz, tiszta, rendezett és kisgyermekes családok számára is ideális pihenőhely fogadta őket. 11 ezer 599 lépéssel, 8 kilométert és 220 métert tettek meg a résztvevők és egy maradandó, szép élménnyel gazdagodtak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában