Választás 2024

2024.06.09. 14:06

Kristálytiszta jövőképet tártak a veszprémiek elé

Délben, a Hriszto Botev iskola szavazóhelyén járult az urnához Porga Gyula, Veszprém polgármestere, aki a szavazatát családja társaságában adta le.

Juhász-Léhi István

Fotó: Nagy Lajos / Napló

– A kampányban két dolgot tűztünk ki célként. Az egyik, hogy mi az a jövőkép, amit mi ajánlunk a veszprémieknek. A kampány vége pedig arról szólt, hogy minél több alkalmat találjunk arra, hogy beszéljünk a szavazókkal személyesen vagy telefonon – nyilatkozta a városvezető. – Házról házra, ajtóról ajtóra jártunk, és amerre jártunk, ott nagy biztatást kaptunk – húzta alá.

Hogy mi a tétje a város és a választókerületek, a körzetek szempontjából ennek a választásnak? – A város szempontjából az, hogy a megkezdett sikereket tudjuk-e folytatni – válaszolta Porga Gyula. – Ehhez kértük a veszprémi választók bizalmát. Bizonyítottunk, nem árulunk zsákbamacskát. Kristálytiszta jövőkép, amit mi a veszprémiek elé tártunk. Az ellenfelek ezt nem tették meg – jegyezte meg.

A polgármester Hanga nevű lánya első szavazó volt. A fiatal hölgy nagyon izgult, és már nagyon régóta várta azt, hogy szavazhasson. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában