Egy millió találkozás napja

2024.06.08. 10:13

Navracsics Tibor miniszter telefonon buzdít szavazásra

Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, országgyűlési képviselő szavazásra biztatja a választópolgárokat, telefonon és személyesen is.

Veol.hu

Fotó: 𝗚𝗿𝗲𝗴𝘂𝘀 𝗕𝗲𝗿𝘁𝗮𝗹𝗮𝗻

A Fidesz ötvenezer aktivistája egyetlen nap alatt egymillió embert fog személyesen a választásra buzdítani a mai nap során. Orbán Viktor miniszterelnök a héten hirdette meg az egymillió találkozás napját, amelyen a kormánypártok politikusai és aktivistái személyesen buzdítják az embereket a választásra. A tét hatalmas, háború vagy béke – erről döntünk, mondta a kormányfő.

Miniszterek, államtitkárok, országgyűlési képviselők kampányolnak ma, telefonon és személyesen keresik fel az embereket.

Navracsics Tibor is így kezdte a mai napot. A tapolcai Fidesz-irodán több aktivistával együtt telefonál a választópolgároknak. A buzdításban részt vesz Lasztovicza Máté, a Fidesz tapolcai polgármesterjelöltje is. 

Fotó: 𝗚𝗿𝗲𝗴𝘂𝘀 𝗕𝗲𝗿𝘁𝗮𝗹𝗮𝗻


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában