Veilandics Korina a testvéri szeretetről írt

2019.08.15. 07:00

Pápai diák írását is beválasztották a legjobbak közé

A testvéri szeretetről írt fogalmazást Veilandics Korina, a Tarczy Lajos Általános Iskola diákja az M2 gyerekcsatorna Hetedhét kaland című magazinműsorának felhívására. A történetet a legjobbak közé válogatta be a zsűri.

Polgár Bettina

Amira (balra) elkísérte testvérét, Korinát a forgatásra Fotó: archív

Az M2 gyerekcsatorna pályázatot hirdetett, aminek keretében olyan mulatságos vagy megható, fiktív vagy valós történeteket vártak, amelyekben a gyermekek együtt szerepelnek testvérükkel.

A pápai Veilandics Korina élt a lehetőséggel: fogalmazásában felelevenítette, amikor testvérének, Amirának segített a matematikai feladatok gyakorlásában. Az erőfeszítését siker koronázta, amire Korina nagyon büszke volt, és persze testvérére is, mivel év végén ebből a tantárgyból jeles osztályzatot kapott.

Amira (balra) elkísérte testvérét, Korinát a forgatásra Fotó: archív

A zsűrinek olyannyira meg­tetszett a kedves történet, hogy a legjobbak közé válogatták be. Ezzel együtt pedig Korina családjával meghívást kapott az MTVA forgatására. Egy rövid szereppel ugyancsak jutalmazták a fiatalt, emellett ruhapróba, smink és interjú is várt Korinára – mesélte Mayer Zseraldina, a kislány édesanyja.

Mint mondta, az idei év bővelkedett elismerésekben, gyermekei, Amira és Korina több alkalommal is sikeresen pályáztak a különböző felhívásokra.

Az MTVA leforgatott anyaga októberben kerül majd adásba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában