kimagasló fejlődés

2020.01.03. 07:00

Rendkívül sikeres volt a tavalyi színházi évad Balatonfűzfőn

A Vágfalvi Ottó Művelődési Központ és Könyvtár munkatársai örömmel tájékoztatták lapunkat, hogy soha ilyen sikeres színházi évad még nem volt, mint a tavaly ősszel zárult, hiszen megduplázódott a nézők száma az előző évhez képest.

Szendi Péter

Szinte valamennyi előadás telt ház előtt zajlott a Vágfalvi Ottó Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében

Fotó: Szendi Péter

A Veszprémi Petőfi Színház színvonalas előadásokat (Jövőre veled ugyanitt 1., Hamu és gyémánt – Cserháti Zsuzsa- emlékest, Bor, mámor, szerelem – operettkoktél élő zenével) hozott Balatonfűzfőre. Az országos hírű teátrum ilyen formában még nem képviseltette magát a városban, ezért is örült a felkérésnek Oberfrank Pál, a színház igazgatója.

Szinte valamennyi előadás telt ház előtt zajlott a Vágfalvi Ottó Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében Fotó: Szendi Péter

– Célunk, hogy ne csak Veszprémben, hanem megyeszerte jelen legyünk, a közönséget kiszolgáljuk. Fontosnak tartjuk, hogy az előadásaink elérjék azt a színvonalat, minőséget, amelyet megszokhattak tőlünk.

Igyekeztek úgy összeállítani a repertoárt, hogy azzal minél több embert megcélozzanak, szinte valamennyi színdarab telt házas volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában