maradandó élmény nagyvázsonyban

2020.06.24. 16:00

A Rakéta Presszó elindította a koncertszezont

A Rakéta Presszó zenekar adott koncertet múlt péntek este a nagyvázsonyi Kinizsi sörözőben.

Laskovics Márió

Fotó: Laskovics Márió/Napló

Mivel a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet megszűnéséről szóló kormányrendelet engedélyezi az ötszáz főt meg nem haladó zenés, táncos rendezvényeket, ezért az ajkai és pápai kötődésű zenekar fellépése a megyében az elsők között enyhítette az élő zenére kiéhezett érdeklődők hiányát.

A Rakéta Presszó zenekar remek hangulatú koncertet adott Nagyvázsonyban Fotó: Laskovics Márió/Napló

Nem szegte a résztvevők kedvét a hirtelen jött felhőszakadás sem, a bulit áttették a belső térbe. A zenekarét tán jobban, ugyanis, mint megtudtuk, későbbi felhasználás céljából rögzítették volna az előadást. Ez sajnos elmaradt, az új formációban egy szintetizátorossal kiegészült hétszemélyes bandától megszokott felszabadult, élettel teli hangzásvilág és a szövegcentrikus korábbi és új dalok előadása azonban maradandó élményt nyújtott a szépszámú közönségnek, mely táncosabb lábú, bátrabb része félórai játékot követően levetkőzte gátlásait, és egészen a közel kétórás koncert végéig ropta a parketten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában