Alkoss te is szuperhőst!

2021.04.08. 07:00

Általános iskolásoknak hirdetett pályázatot a zirci múzeum

„Szuperhősök a természet szolgálatában” mottóval képregény készítésére hirdetett pályázatot az MTM Bakonyi Természettudományi Múzeuma, melyre általános iskolás diákok egyéni vagy maximum háromfős csapatainak jelentkezését várják.

Müller Anikó Hanga

Forrás: pixabay

A feladat: kitalálni egy olyan szuperhőst, aki a hazai természetvédelem elkötelezett híve, tetteit és szuperképességét az állatok és a növényvédelem szolgálatába állítja.

A pályázó által megálmodott szuperhős cselekedeteit képregény formában kell megeleveníteni. Az alkotásokat A/3 méretű 4, 6 vagy maximum 9 részre felosztott papírlapra, tetszőleges technikával kérik elkészíteni. A szöveg rajzba illesztésének módját a pályázó határozza meg, ez történhet kézírással vagy kinyomtatott szöveg beragasztásával.

A pályamunkákat személyesen, postán vagy e-mailben lehet eljuttatni a múzeumba, a beadási határidő június 13.

A képregényeket két kategóriában – alsósok és felsősök – értékelik, virtuális és hagyományos módon kiállítják, a nyerteseket könyvekkel és ajándéktárgyakkal jutalmazzák.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában