Újabb színházi élmény

2022.08.24. 11:00

Római küldetés az ókori balácai villában

Az Egy csepp Itália a Balaton mellett Baláca élménypark projekt keretén belül újabb színházi élménnyel gazdagodhatnak a Magyar Nemzeti Múzeum Villa Romana Baláca kiállítóhelyére látogatók.

Napló

Tűzkő Sándor, Krisztik Csaba, Varga Gabriella és Kiss Diána Magdolna egy korábbi fellépésen Fotó: FMH

Az iGenerációért Egyesület szervezésében, a Vörösmarty Színház színművészeinek közreműködésével valósul meg az Ugorj be most! elnevezésű improvizációs este, augusztus 24-én és szeptember 5-én 18 órakor. A Beugró című műsor alapján országos ismertséget szerzett improvizációs színházi műfaj a megyében is hódít, az egyesület szervezésében számos jótékonysági esten találkozhattak vele a humorkedvelők. Kiss Diána Magdolna, Varga Gabriella, Krisztik Csaba és Tűzkő Sándor sem a szituációkat, sem azokat a mondatokat, kifejezéseket nem ismerik előre, amelyeket a játék közben váratlanul, csengőszóra kell beépíteniük mondandójukba. A nem várt fordulatok idézik elő a legviccesebb pillanatokat. 
Pletser Ádám, az iGenerációért Egyesület elnöke, az este játékmestere elmondta: Külön öröm, hogy Baláca rendkívüli helyszínén egy igazán kivételes korba utazhatunk vissza a nézőkkel, hiszen az előadás a Római küldetés címet viseli. A páratlan atmoszféra és a komikum mindannyiunk számára izgalmas kulturális élményt ígér – hangsúlyozta. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában