Színházi műsorváltozás karácsonykor

2022.12.22. 13:00

Egy pszichiáter előszobájában játszódik a falrengető vígjáték

Betegség miatt a Veszprémi Petőfi Színházban a december 26-ai Válaszfalak című előadás helyett az Orlai Produkció Budapesten is nagy sikerrel játszott Tok-tok avagy hogy pattog a kocka? című vígjátékát tűzik műsorra.

Rimányi Zita

Forrás: Orlai Produkció

A megannyi humort és a felhőtlen szórakozást garantáló előadás december 26-án – az eredeti műsorterv szerint – 15 és 19 órától tekinthető meg. A megváltott jegyek érvényesek az újonnan műsorra tűzött darabra.
A Tok-tok avagy hogy pattog a kocka? Laurent Baffie darabja, egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket ért el. Veszprémben Paczolay Béla rendezésében tekinthető meg, többek között Schruff Milán és Ullmann Mónika szereplésével. Vegyünk egy csapatnyi ismeretlen embert, tegyük őket egy szobába – esetünkben egy világhírű pszichiáter előszobájába –, és csukjuk rájuk az ajtót. Előbb-utóbb ki fog derülni, hogy mindegyiküknek megvan a maga szórakoztató heppje. A történet szerint hőseink makacsul ragaszkodnak mentőöveikhez, melyekkel felszínen tudnak maradni a mindennapokban, és amíg várakoznak, egyik mentőöv kerül elő a másik után. Valódi akrobatika, amivel egymás mentőöveit bravúrosan kerülgetve és elkapkodva megpróbálnak igazi csapattá válni. A tét nem kicsi: megtalálják-e a játékszabályt, amellyel együtt és külön-külön is győzhetnek?” – olvasható az előadás leírásában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában