Advent és koncert

2022.12.12. 15:00

Szandi és Zséda után Nagy Feró érkezik Hegymagasra

Megélénkült az élet a hegymagasi piactéren, az adventi vásári hangulatot a forralt bor, a kürtős kalács és a forró csoki mellett gyermek- és felnőtt programok teszik teljessé.

Szijártó János

Zséda remek hangulatot teremtett szombaton a hegymagasi piactéren adott koncertjével Fotó: Szervezők

Az elmúlt két hétvégén Szandi, illetve Zséda koncertezett, most vasárnap Nagy Feró kép színpadra 17 órától. Zséda nagysikerű produkciójával egy időben a szervezők támogató jegyeket értékesítettek a piactéren, amellyel a Tördemic Néptáncegyüttes  fiataljait segítik majd. A program szervezője, a terület tulajdonosa Tóth György lapunk kérdésére elmondta, hogy a mostani gyűjtés által 130 ezer forintot tudtak átnyújtani a  Tördemic Néptáncegyüttes művészeti vezetőjének, Tóth Csabának. Nekik már előzőleg is sikerült 360 ezer forint támogatást szerezni. December tizenhetedikén (szombaton) szintén gyűjtenek, ezúttal egy alapítvány részére. A szombati program délben kezdődik a a hegymagasi piactéren Csondor Kata adventi műsorával, 15 órakor betlehemi játék  lesz a Tördemic Néptáncegyüttessel, majd 17 órától Nagy Feró ad koncertet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában