Módosított tervek

2023.08.10. 16:00

Eseménydús hétvége a Szent György-hegy lábánál

Eseményekben gazdag, mozgalmas hétvégét tudhat maga mögött a település, még annak ellenére is, hogy a kellemetlen időjárás miatt némileg módosítani kellett az eredeti terveket.

Szijártó János

Az Amadeus Kvartett élménydús hangversennyel ajándékozta meg a zenekedvelő közönséget pénteken este a kisapáti templomban Fotó: Szervezők

A kisapáti templomban pénteken kora este komolyzenei koncert várta az érdeklődőket, a Kisapáti Értéktár Bizottság szervező munkájának köszönhetően. Az Amadeus Kvartett élménydús hangversennyel ajándékozta meg a zenekedvelő közönséget. Másnap reggel elsőként a foci kedvelői jelentek meg a "Kisapáti vigasságok" névre keresztelt gyermek- és falunap programsorozatán, ami a mindig izgalmas futball tornával kezdődött. Ezzel együtt a gyerekek is érkeztek a játszházba, illetve a Tekergő Bábszínház előadására. Délután aztán már a gasztronómiai élvezetek is előtérbe kerültek, finom falatok készültek a bográcsban. A folytatásban kulturális műsor szórakoztatta a résztvevőket, fellépett a Gyenes Néptánc együttes, a Tapolcai Musical Színpad és a Kisapáti Szépkorú Nyugdíjas Klub. A tombolasorsolás és a vacsora előtt még külön köszöntötték a település kisbabáit, iskolába készülő gyermekeit és a 18 éveseket. A szombati program Hamzai Bálint műsorával, a Kisapáti Szent János bogarak táncával és falubállal zárult. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában