Helyi kultúra

2023.08.31. 21:00

Rozmaring Fesztivál Városlődön

Juhász-Léhi István

Kilencedik alkalommal rendeznek Rozmaring Fesztivált szeptember 1-3-ig Városlődön. Az esemény központja a Templom tér lesz, ahol egy 800 négyzetméteres sátor is várja a vendégeket.

A programok szeptember 1-én, pénteken este 8 órakor a FunThomas Band partyzenekar fellépésével kezdődnek, akiket 23 órakor Pixa és DJ Dav Davis követ. Másnap, szombaton 8 órakor zenés ébresztő indítja a napot, míg a programkavalkád délután 4 órakor veszi kezdetét. Lesz óriás csúszda, “Lökd meg a kecskét!” (erőmérő játék). Aki szeretné, traktoron és hintón is bejárhatja a falut. Érkezik Rudi bohóc, az Orfeum Operett Musical Társulat, Dankó Szilvi és Vida Jenny, az Al Ahram Hastánccsoport, a Löder Buam zenekar és Johann’s Kapelle.

Aki még mindig nem fáradt el, vasárnap is kitűnő programokra lelhet. Délután 2-től fakörhinta, játékpark, kis ugrálóvárak, arcfestés, lufihajtogatás, kézműveskedés és ügyességi vetélkedők várnak az érdeklődőkre, akik akár kisvonattal is bejárhatják a falut. Panni és a kutyusok címmel zenés gyermekműsoron tapsolhatnak a gyerek, a nagyobbak pedig Varga Ferenc József és Aradi Tibor műsorán nevethet. A nap hátralévő részében CandyMen Duó és a Mohikán zenekar ad koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában