Helyi kultúra

2023.11.30. 13:00

Advent Halimbán

Tisler Anna

Számos programmal várja a település az ünnepre készülőket. Az élő adventi naptárban 24 ház ablakai ünnepi fénybe és díszbe öltöznek, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig.

 Házhoz megy a Mikulás és minden  12 év alatti gyermeket személyesen köszönt december 3-án. A budapesti Hahota Gyermekszínház Mikulás bácsi bajban című interaktív műsorát láthatják a Halimba Könyvtári, Információs Közösségi Hely szervezésében, a Könyvtárellátás Szolgáltatási Rendszer keretében, az Eötvös Károly Megyei Könyvtár támogatásával december 6-án fél öttől.  Adventi koncertre hívják a falu lakosságát az Együtt a Jövőért Halimbán Egyesület szervezésében december 8-án 18 órakor a művelődési házba.  A műsorban fellép a Halimbai Kórus és Mészáros Adrián énekes. 

December 13-án, szerdán 16 órától karácsonyi kézműves foglalkozással várják a kicsiket és nagyokat. Karácsonyi baba-mama klubfoglalkozás lesz 14-én, csütörtökön 10 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában