Ünnepség

2023.12.08. 14:00

A Mikulás udvarát rendezték be a porvaiak, a hó segítségével

Se nem kevés, se nem sok – épp annyi hó esett Mikulás-napra Porván, hogy mesebeli udvarrá tudták varázsolni a helyiek az önkormányzati hivatalnál lévő teret.

Rimányi Zita

Megszeppent gyerekek a Mikulás előtt

Forrás: porvai önkormányzat

A színpadon piros fotelban foglalt helyet a Mikulás, oda mehetett fel hozzá a gyerekek. Ámuldozó arcuk elárulta, hogyan varázsolta el őket, hogy beszélgethettek vele. Az angyalka és a manó szerepét alakítók sokat segítettek abban, hogy kicsit se féljenek, izguljanak. A fénydíszek mellett összegyűlt felnőttek számára pedig különleges találkozási lehetőséggé vált ez az alkalom, amire az adott apropót, hogy a helybeliek elhozták a kisebbeket az ajándékosztásra.

Tökéletes fogadtatás
Forrás: porvai önkormányzat

– Igazán kedvezett ezúttal nekünk az időjárás, épp olyan meghitt lehetett így ez az ünnepünk, mint amilyennek megálmodtam, ugyanis mindenképpen a szabadban szerettem volna megtartani – mondta el Veinperlné Kovács Andrea polgármester, aki úgy véli, ez a rendezvény is hozzájárult ahhoz, hogy a karácsonyra csodaszép helyeken, közösségben hangolódhassanak a falubeliek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában