Bejelentették a fellépőket

2023.12.04. 21:15

Világsztárokkal ünnepel a VeszprémFest 2024-ben

A zenei műfajok legnevesebb sztárjai érkeznek a 2024-ben 20. évfordulóját ünneplő VeszprémFest programsorozatára - jelentették be hétfőn a Budapesti Music Centerben tartott sajtótájékoztatón, amelyen Mészáros Zoltán a VeszprémFest ügyvezető igazgatója ismertette a jövő évben július 16-20. között zajló prémium zenei fesztivál eseményeit és bemutatta vendégeit.

Osváth Sarolta

Nagy neveket jelentettek be a sajtótájékoztatón

Fotó: Osváth Sarolta

Az eseményen részt vett Ovádi Péter országgyűlési képviselő, Porga Gyula, Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere, Dr. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter és Snétberger Ferenc Kossuth-, Liszt Ferenc- és Príma díjas gitárművész, a 2024-es műsor kiemelt hazai fellépője.

Nívós a fellépők névsora

A koncertek nagyszínpadán a História Kertben a jazz, a pop, a rock, a soul, a folk és az elektro-swing műfajának legjobbjai,  Gregory Porter, a Toto, Paloma Faith, a Milky Chance, valamint a Caravan Palace lép fel, a Jezsuita Templomkertben pedig Snétberger Ferenc a klasszikus- és jazz improvizációkkal három nap, három különböző műsorral várja a prémium zene rajongóit. A VeszprémFest programjához az idén is kapcsolódik az Óváros téren tíz napon át tartó Rosé és Rizling fesztivál.   
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában