Szépkorúak

2024.02.21. 11:00

Moziban jártak a pápai nyugdíjasok

A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete közös mozizásra invitálta tagjait. A helyi Petőfi moziban a Semmelweis című életrajzi drámát tekintették meg a szépkorúak.

Haraszti Gábor

Fotó: Haraszti Gábor/Napló

Közel hétszáz főt számlál a pápai nyugdíjasok közössége, melynek az egyesület vezetősége minden évben több saját szervezésű programot kínál. Így együtt viszont most járt először moziban a közösség, az ötlet Baán Éva egyesületi elnök fejéből pattant ki, a megvalósításban partner volt Micsik Zoltán, a mozi vezetője is, aki egy kora délutáni időpontot biztosított a vetítésre, mivel az idősek este már nem szívesen mozdulnak ki.

Hamarosan ismét ellátogatnak a filmszínházba a pápai nyugdíjasok Fotó: Haraszti Gábor

Baán Éva elmondta, a 2024-es évre is több programmal készülnek, március elején a Városi Sportcsarnokban a szokásos közgyűlés után tartják a nőnapi ünnepségüket, majd a Somló-hegyre tesznek kirándulást, de nem feledkeznek meg a majálisról, az idősek világnapi ünnepségről, emellett előadások, kirándulások, kisebb csoportfoglalkozások várnak a tagokra. Az egyesület elnöke búcsúzóul elmondta, a pozitív visszajelzések kapcsán tervezik, hogy a jövőben is szerveznek hasonló mozilátogatást. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában