Irodalom

2024.02.25. 18:27

Slammerek is zárják az idei veszprémi Holtszezon Kortárs Irodalmi Fesztivált

Csütörtöktől vasárnapig harmadik alkalommal rendezik meg a Holtszezon Kortárs Irodalmi Fesztivált. A veszprémi eseményen négy napon keresztül, 10 helyszínen, több mint 70 programmal várták az irodalom szerelmeseit.

Juhász-Léhi István

A fesztivál idén sem változott: a Holtszezon egy olyan összművészeti fesztivál, amely elsősorban az irodalomra, azon belül is azokra a határműfajokra helyezi a hangsúlyt, amelyeket sokan kedvelnek, de ritkán találkozhatunk velük kulturális eseményeken.

A mai zárónap is tartogat csemegéket: Pintér Zsolt és Zámborszky Eszter mesemondó avat be egy varázslatos és bölcsességekkel teli világba, ami nem csak és kizárólag gyerekeknek szól. Érdemes indulni, hiszen este 7-kor kezdenek a Mesekocsma II-vel a Kávé- és Teaház az Íródeákhoz rendezvényhelyszínen. A Little Moon Sessions / Heilig András és Vesselényi Tibor este fél órával később, 19.30-kor kezdődik a Füge Ligetben. 

Ugyanakkor Bárány Bence többszörös országos dobogós slammer, a Slam Poetry Győr alapítója és a veszprémi odaLÖKött KÖLtészet előadói zárják az Expresszót a Holtszezonon. A fellépő slammerek: Éltető Erzsébet 'Zsóka', Vucskó Vera, Morvai Levente, Tóth Szabolcs 'Executor', mv. Tóth Roland 'Rollcsi', Nagy Bianka 'Anka', Pongrácz Eszter, Bárány Bence. Kapunyitás 19.15-kor, kezdés 19.45-kor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában