Kiállítás a Pajtagalériában

2024.05.21. 13:00

Színek és formák helyi alkotóktól

Május 24-én, pénteken 17 órakor nyitják meg Kapolcson a Kapolcsi alkotók sorozat második kiállítását a Molnárház pajtagalériájában.

Tóth B. Zsuzsa

A faluban 36 helyi és „bebíró”, illetve elszármazott műkedvelő és professzionális képző-, ipar- és népművész van, alkotásaikból a Kapolcsi Kulturális és Természetvédelmi Egylet szervezésében már tavaly összeállítottak egy nagy sikerű kiállítást. Akkor Horváthné Pfaff Renáta amatőr festő, Sáriné Dezső Erzsébet csipkeverő, Bognár István fafaragó, Kövecses Mónika monis nemezkészítő és Szurdi Éva keramikus munkáit láthatták az érdeklődők.

Szabó Karola szalmafonó munkáit is bemutatja a kiállítás
Fotó: egylet

Az idén a „Csöre … relief manufaktúra”, azaz Csernák Andrea és Varga Csaba képeit, Kapolcsi Kovács Csaba grafikáit, Szabó Karola szalmafonó munkáit, Kondor László Kapolcson élő amerikai-magyar fotóművész alkotásait, a kapolcsi születésű Szabó Csaba pásztor fafaragásait és testvére, Szabó Eszter (Manó Műhely) kerámiáit állítják ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában