Erőt merítettek a hétköznapokra

2024.06.10. 11:00

Báloztak a nyugdíjasok Ajkán

Bálozni hívta a 23 éve működő  Üveges Nyugdíjasklub az Ajkán működő nyugdíjasklubokat.

Tisler Anna

Bálozni hívta a 23 éve működő Üveges nyugdíjas klub a városban működő klubokat

Fotó: Fotó: Gyarmati László

Dorner László alpolgármester a város önkormányzata nevében köszöntötte a szervezőket és a megjelenteket. Hozzátette, jó látni, hogy az idősebb korosztály tagjai ennyire összetartanak. Elmondta, hogy egykor, friss diplomásként néhány évig ő is az üvegesekkel együtt dolgozott, néhány munkafolyamatot ki is próbált, nem volt könnyű, megtanulta tisztelni az ott dolgozókat. Ma a szépkorúak összejönnek, élvezik az együttlétet, tudnak egymással felszabadultan beszélgetni, erőt merítenek azokból a hétköznapokra. Ajkán húsz fölötti a nyugdíjasklubok száma, a város minden évben pályázatot ír ki a támogatásukra. 

Pék Attila önkormányzati képviselő és felesége, Anita minden rendezvényen és városrészben, ahol zene is van, önzetlenül szórakoztatja a bálozókat. Az alpolgármester köszönetet mondott az Üveges Nyugdíjasklub tagjainak, hogy hosszú idő óta segítik az óvárosi Kossuth parkban tartott rendezvényeit, a közösségi karácsonyt, húsvétot és a kirakattárlatot, majd köszönetként átnyújtott Soós Ferencné klubvezetőnek egy csokor virágot. 

A megjelenteket énekkel és verssel köszöntötte Horváth Jánosné, Józsa Károly három saját versét mondta el, Eszlinger Sándorné és Brotschul Istvánné szintén verset mondott. A műsort követően Pék Attila és felesége Anita zenélt, a színpad előtti tér már az első dalnál megtelt táncolókkal. A szervezők tombolasorsolást is tartottak. A szerencsések többek között Ozorai Sándor alkotó egy festményét nyerhették el. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában