a VLS Veszprém sereghajtóként búcsúzik

2018.06.03. 21:06

Súlyos veszprémi vereség a zárófordulóban

Az utolsó fordulóban is vereséget szenvedett - ezúttal a Puskás Akadémia II-től - a VLS Veszprém, így sereghajtóként búcsúzik a labdarúgó NB III-ból.

B. Virág Rita

Fotó: Szakony Attila

Puskás II-VLS Veszprém

5:0 (2:0)

Felcsút, 150 néző. Jv.: Tamási P. Puskás Akadémia FC II: Tóth B. – Vega Martinez Diego, Nándori (Kovács T.), Szabó M., Komódi (Erdei), Keszi, Deutsch, Vanczák, Oroszi (Tímári), Radó, Tóth K. Edző: Lazic Bojan.

VLS Veszprém: Kis – Felber, Dobsa (Rédling), Gulyás (Németh P.), Kelemen (Irmes), Szabó B., Gunther, Szabó T., Erőss, Balázs, Vass. Edző: Vágó Attila.

Gólszerzők: Szabó M. (2), Erdei, Oroszi, Vega Martinez Diego.

Csak az első negyedórában láthattunk kiegyenlített küzdelmet, ezt követően fokozatosan átvették az irányítást a hazaiak. A 19., majd a 24. percben is két egyéni hiba után kapta a gólokat a VLS Veszprém. Előbb egy baloldali akció futott végig, aztán a középső vendégvédő rontott, Diego pedig egy az egyben vezethette a labdát Kisre, akinek nem volt esélye.

A két elkerülhető találat után a VLS úgy indult neki a második játékrésznek, hogy egy gyors góllal akár még a pontszerzés is meglehetne. Sajnos azonban nem tudtak változtatni a a vendégek, bár egy-két helyzetet kidolgoztak, azok nem jelentettek komoly veszélyt a kapura.

Az egyetlen pozitívum a két fiatal, Rédling Csanád és Németh Péter pályára lépése. Előbbi U19-eseknél első NB-s meccsén debütált, utóbbi a másodikon szerepelt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában