futball

2018.11.15. 07:00

Véget ért a kispályásidény

Befejeződött a szabadtéri kispályás futballszezon a megyeszékhelyen. A műfüves sportközpontban rendezett sorozatban négy csoportban léptek pályára a csapatok, kiderült az is, hogy kik szerepelhetnek a decemberi Bajnokok Tornáján.

Horváth Gábor

A kispályás liga pénteki csoportjában a PD Truck együttese bizonyult a legjobbnak Fotó: a szervezők

Kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken rendeztek mérkőzéseket a szabadtéri kispályás labdarúgócsapatoknak a nemrég véget ért szezonban az Erdész utcai műfüves sportközpontban. A résztvevőket napok szerint osztották csoportokra, ahol körmérkőzések döntöttek a helyezésekről. Bajnoki címet a Schmidt-Zsalu, a Skorpió, a Kertai Autójavító, valamint a PD Truck szerzett.

A kispályás liga pénteki csoportjában a PD Truck együttese bizonyult a legjobbnak Fotó: a szervezők

Összességében elmondható, hogy szoros, izgalmas küzdelemben dőlt el a legjobb pozíciók sorsa, a legmeggyőzőbben a Skorpió lett győztes. Minden csoportból az első két helyezett szerzett indulási jogot a Bajnokok Tornájára, amelyet december 22-én rendeznek meg a Március 15. úti sportcsarnokban. Mivel a pénteki csoport második helyezettjének játékoskerete nagyjából megegyezik a szerdai bajnokkal, így előbbi nem szerepel az év végi viadalon. Helyette a szervezők a csütörtöki mezőny harmadikját, az Ada-Bau alakulatát kérték fel a részvételre.

Az idei szabadtéri, műfüves kispályás futballbajnokság végeredménye, a dobogósok. Keddi csoport: 1. Schmidt-Zsalu 58 pont, 2. Fújtató Man at Work 52, 3. PD-Truck 46. Szerda: 1. Skorpió 49, 2. Nodo-Bau 37, 3. Vesz-Mont 36. Csütörtök: 1. Kertai Autójavító 42, 2. Haszkovó 40, 3. Ada-Bau 38. Péntek: 1. PD Truck 53, 2. Skorpio Old Boys 47, 3. Fújtatók-Senior 45.

A Bajnokok Tornáján csak azok a játékosok szerepelhetnek, akik a bajnokságban is pályára léptek. Fontos szabály, hogy egy futballista csak egy csapatban játszhat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!