elemeztük a történéseket

2019.04.29. 19:24

Megye I: ők voltak a forduló legjobbjai

Pótkapussal kezdődik a forduló válogatottjának összeállítása – az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának történéseit, legjobb teljesítményeit elemeztük.

Horváth Gábor

Kakas József (középen) fontos találatot szerzett a Devecser otthonában Fotó: Penovác Károly/Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

A Balatonfüredi FC meglepetésre csak nyögvenyelősen, 1-0-ra tudta két vállra fektetni hazai pályán a jóval esélytelenebb, ám rendkívül szervezett Magyarpolány SE-t. Azért pozitívum is akadt a hazaiak teljesítményében, Csikós Sándor méltán érdemelt ki helyet magának teljesítményévével a forduló válogatottjában.

Az Ajka Kristály megizzadt Tapolcán, de végül – többek között Csicsics Richárd produkciójának köszönhetően – hazavitte a három pontot (3-1).

Bravúr a Várpalotától, hogy otthon tartott egy pontot az élcsapat Tihannyal szemben. A 2-2-re végződött mérkőzésen a hazaiak helyzetkihasználása kitűnő volt, Csapó Gábor két lehetőségéből kettőt értékesített.

A csetényiek 0-2-ről hozták ikszre idegenbeli mérkőzésüket, a Devecser elleni egyenlítő gólt Kakas József szerezte.

Az Úrkútnak nem okozott gondot a sereghajtó Zirc legyőzése otthon (5-1), Korpos Tibor duplázott, a veterán támadó mellett a szintén eredményes Takács Attila került be csapatunkba.

Burcsik Martin is két gólt lőtt, a Balatonalmádi SE pedig megérdemelten hozta el a pontokat Herendről.

Kakas József (középen) fontos találatot szerzett a Devecser otthonában Fotó: Penovác Károly/Napló

Tímár Imre (Gyulafirátót SE) és Kovács Kálmán (Fűzfői AK) egyaránt bombagólt lőtt a két csapat izgalmas és látványos ütközetén, amely 3-3-ra végződött. Ki kell emelnünk László Gábor teljesítményét, aki Laki Bálint sérülését követően mezőnyjátékosként állt remekül helyt a vendégkapuban.

Az éllovas VLS Veszprém könnyedén folytatta győzelmi sorozatát, a Sümeg VSE vendégeként gurított egy nyolcast (8-0). A meccsen Felber Patrik találata adta meg az alaphangot, majd jött a gólzápor.

A góllövőlista élmezőnye: 1. Szedlacsek Balázs (Ajka Kristály) 34 gólt, 2. Szabó Bence (Veszprém) 33, 3. Gálfi Zoltán (Veszprém) és Szakonyi Stefán (Devecser SE) 23-23.

A forduló válogatottja, kapus: László Gábor (Fűzfői AK). Hátvédek: Csicsics Richárd (Ajka Kristály), Csikós Sándor (B.-füredi FC), Felber Patrik (VLS Veszprém), Takács Attila (Úrkút SK).

Középpályások: Kovács Kálmán (Fűzfői AK), Burcsik Marton (Balatonalmádi SE), Tímár Imre (Gyulafirátót SE), Kakas József (Csetény SE).

Csatárok: Csapó Gábor (Várpalotai BSK), Korpos Tibor (Úrkút SK).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában