Pető Tamás szerint Ménfőcsanakon nem sokan szereznek majd pontot

2019.08.26. 07:00

Elégedett az egy ponttal a VLS Veszprém edzője

Harmadik döntetlenjét szerezte meg az NB III-as újonc, VLS Veszprém, amely ezúttal Ménfőcsanakon ikszelt.

Haraszti Gábor

Ménfőcsanak–VLS Vp. 1–1 (1–1)

Győr-Ménfőcsanak. Jv.: Altorjay Á. Herold Trans Ménfőcsanak: Ficsór – Jakab, Kerékgyártó (Böcskey), Czanik, Németh L., Serfőző (Vörösbaranyi), Kelemen, Németh B., Füredi, Kószás, Szabó T. (Nagy B.). Edző: Weitner Ádám.

VLS Veszprém: Deczki – Felber, Dobsa, Domján, Venczel (Füleki), Gálfi, Somogyi, Nagy R., Vass, Lőrincz (Molnár B.), Kiliti. Edző: Pető Tamás.

Gólszerzők: Kószás, ill. Venczel.

Jó iramú, taktikus játékot hozott az első negyedóra. A 18. percben veszprémi szöglet után Venczel fejelt, de Ficsór nagy bravúrral védett. A VLS támadott többet, előbb Nagy R. lőtt fölé, majd három a kettő ellen támadtak a vendégek, azonban Venczel elhamarkodta a lehetőséget. A 30. percben az eddigi legnagyobb veszprémi helyezetet, Domján fejesét Ficsór hárította.

Két perc múlva Felber fejesét kotorta ki a kapu torkából a hazai hálóőr.

A 34. percben váratlanul vezetést szerzett a Ménfőcsanak: hazai szöglet után Kószás fejelt a kapuba, 1-0.

A félidő utolsó percében egyenlített a VLS: Lőrincz beadására Venczel érkezett jó ütemben és a kapuba fejelt, 1-1.

A szünet után a Ménfőcsanak átvette a játék irányítását és több helyzetet is kidolgozott, de ezek rendre kimaradtak. A 61. percben Venczel lövése jelezte, hogy magához tért a bakonyi együttes. Veszélyesen, aktívan támadt a Veszprém, Domján fejes gólját azonban les miatt érvénytelenítették, majd Nagy R. szabadrúgása szállt fölé.

A mérkőzés utolsó negyedórjában már nem forogtak veszélyben a kapuk.

A VLS Veszprém óriási mezőnyfölényben játszott, eltekintve a második félidő elejétől, és megérdemelte volna a győzelmet. A hazaiak kapusa Ficsór azonban szenzációsan védett és pontot mentett,

Pető Tamás: – Nagyszerű játékkal kiváló csapat ellen szereztünk egy pontot. Megint közelebb álltunk a győzelemhez, és nagyon elégedett vagyok a játékosaimmal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában