foci

2019.08.23. 12:55

Újabb erősítés Veszprémben

További két játékos érkezését jelentette be Pető Tamás, a VLS Veszprém NB III-as labdarúgó együttes vezetőedzője, akik közül az egyik már szerepelni fog a Ménfőcsanak elleni bajnokin vasárnap.

B. Virág Rita

Előfordul, hogy az NB I-es futballrangadókra itthon több fogadást kötnek, mint a legnépszerűbb külföldi bajnokságok nagy derbijeire

Fotó: Illusztráció

Az újonc VLS Veszprém megszerezte második pontját a legutóbbi héten, a MOL-Fehérvár II ellen végzett hazai pályán 0-0-ra.

– Ahogy akkor, a mérkőzés után is elmondtam, jobban játszottunk ellenfelünknél, élvezetes mérkőzést vívtunk és jó pár helyzetet sikerült kidolgoznunk. A szép játék azonban kevés, kellenek a gólok is – összegzett Pető Tamás.

Jelenleg a VLS tizenkettedik, két ponttal, míg aktuális riválisa, a Ménfőcsanak nyolcadik egy sikerrel, egy döntetlennel és egy vereséggel.

A veszprémiek vendéglátója győzelemmel kezdte a bajnokságot, idegenben verte 1-0-ra a Mosonmagyaróvárt, majd hazai pályán 1-1-re végzett a BKV Előre-vel, legutóbb 2-0-ra kikapott Balatonlellén.

– A Ménfőcsanak stabil NB III-as gárda, magas, fizikálisan erős játékosokkal, a keretében több egykori NB II-es futballistával. Eddig elégedett voltam a csapatom teljesítményével, és úgy vélem, ha megtaláljuk a góllövő cipőnket, akkor tovább tudjuk szaporítani pontjaink számát – nyilatkozta a tréner.

Pető Tamás hozzátette, a héten tovább erősödött a keret, sikerült Paksról leigazolni Nagy Richárdot és a veszprémi nevelésű Zachán Pétetr is. Előbbi, Deczki Mátéval együtt pályára is lép Ménfőcsanakon.

A szakvezető kifejtette, nem frusztrálja, hogy az eddigi három meccs alatt nem sikerült győzni, mert a csapat szépen fejlődik, és úgy véli, az utóbbi két találkozón meggyőzőbb, jobb produkciót nyújtott ellenfelénél.

– Nincs ok az elkeseredésre, hosszú a szezon és biztos vagyok benne, gyorsan véget vetünk ennek a szériának – fogalmazott.

A Ménfőcsanak-VLS meccs vasárnap 18.30-kor kezdődik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában