Boromisza Gábor lett a torna gólkirálya

2020.01.15. 07:00

A Haszkovó győzedelmeskedett a Bajnokok Tornáján

A Haszkovó csapata győzedelmeskedett a Bajnokok Tornája elnevezésű kispályás labdarúgó-megmérettetés legutóbbi kiírásában.

Horváth Gábor

A Bajnokok Tornája győztese, a Haszkovó. A képről hiányzik Kuti Zsolt

Forrás: Szervezők

A veszprémi Bajnokok Tornáján a város legjobb kispályás futballcsapatai lépnek pályára évről évre. A legutóbbi viadalon négy pontvadászat első és második helyezettje küzdött meg egymással a Március 15. úti sportcsarnokban.

A küzdelem idén is színvonalas volt, s végül a szerdai bajnokság második helyezettje, a Haszkovó szerezte meg az első helyet, azaz lett a megyeszékhely legjobb kispályás együttese.

A történetének huszadik évfordulóját tavaly ünneplő alakulat adta a torna gólkirályát Boromisza Gábor személyében.

A Bajnokok Tornája győztese, a Haszkovó. A képről hiányzik Kuti Zsolt
Fotó: Szervezők

A Haszkovó csapatának tagjai kiemelték: köszönik a segítséget a Diósgyőri VTK veszprémi nevelésű profijának, Iszlai Bencének, aki természetesen pályára nem léphetett, de így is komoly támogatást nyújtott a társaságnak. Ahogyan a Solymosi Zsolt, Szalai Károly, Szalai Szabolcs trió is, amely kiemelkedő munkát látott el a csapat mellett az elmúlt időszakban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában