Kis Károly edző ismét munkába állt

2020.01.06. 16:44

FC Ajka: elkezdték a felkészülést

Elkezdte téli felkészülését az ajkai futballcsapat, amelynél még soha nem volt ilyen rövid az őszi és a tavaszi szezon közötti szünet.

Horváth Gábor

20200106 Ajka, Sportpálya. Elkezdte a téli felkészülést az FC Ajka. Fotó: Balogh Ákos BA Veszprém Megyei NAPLÓ

Fotó: Balogh Ákos

December 15-én játszotta utolsó bajnoki mérkőzését 2019-ben az FC Ajka, amelyre február másodikán már újra tétmeccs vár a labdarúgó NB II-ben.

Az együttes hétfőn kezdte el szűk egy hónapos téli felkészülését, amely négy edzőmeccset tartalmaz (ezek pontos időpontját hamarosan közli a klub). Jó hír, hogy az őszi szezon végén betegeskedő Kis Károly felépült és újra munkába állt. A vezetőedzőt korábban segítője, Jeney Gyula helyettesítette, de most már ismét a mester vezeti a gyakorlásokat és a kispadra is leülhet majd.

A keretben természetesen lesznek változások, eddig három távozót neveztek meg az ajkaiak. Lapunk is beszámolt róla: két, az egyesületet régóta szolgáló játékos, Pákai Gergő és Major Norbert, valamint a múlt nyáron érkezett Szabó Norman már nem a csapat tagja. Hamarosan érkezőket is bejelenthetnek a csapatnál.

Az FC Ajka február másodikán a Kazincbarcika otthonában kezdi meg a tavaszi szezont. A zöldfehérek a 15. helyen állnak a 19 csapatos pontvadászatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!